Historie 2016-11-28T14:27:01+00:00

Image Skincares historie

Image Skincare er i dag en af de førende repræsentanter for innovativ hudpleje, da Image Skincare anvender den højeste andel aktive ingredienser, der er tilladt af FDA, og løbende er på jagt efter de seneste fremskridt inden for hudplejeteknik. IMAGE Skincare tilbyder revolutionerende produkter, der er tilpasset til specifikke hudtyper og hudproblemer.

Janna Ronert

Image Skincares grundlægger som også er en kendt international foredragsholder inden for sundhed og skønhed. Janna betragtes som en af de 200 bedste chefer i USA og er en ivrig fortaler for public service & uddannelse, og rejser gerne rundt I Verden og fremføre sit budskab indenfor området.

Ellers finder man Janna Ronernt på Image Skincares hovedkontor i Palm Beach, Florida. Der samarbejder hun regelmæssigt med nogle af verdens bedste kemikere, der udvikler de mest innovative produkter og behandlinger i branchen. I 2012 fik Janna en fin anerkendelse for sit engagementet i Image Skincare, da hun modtog Ernst & Youngs pris ”EY Entrepreneur Of The Year®” (Årets iværksætter).

Jannas filosofi

Er baseret på enkelhed, værdi og resultat, dette er stadig de vigtigste grundpiller for Image Skincare. Når hun ser tilbage på den virksomhed som hun engang startede i en lille lejlighed I Texas, ser hun lyst på fremtiden og glæder sig til hjælpe verden med at ældes senere, under varemærket Age later™.

Dr. Marc A. Ronert

Marc A. Ronert, M.D, Ph.D., er speciallæge i plastikkirurgi, rekonstruktionskirurgi og kosmetisk kirurgi i Europa. Han er medlem af European Board of Plastic and Reconstructive Surgeons. Med en universitetsgrad fra det prestigefyldte Heinrich Heine University School of Medicine har Dr. Ronert fået sin medicinske uddannelse i både Europa og USA.

Dr. Ronert har medvirket som taler ved generalforsamlinger i en lang række europæiske og globale foreninger for plastikkirurger, gynækologer og kosmetisk kirurgi. Ud over sine forskellige opgaver som foredragsholder udfører Dr. Ronert også klinisk forskning om forskellige revolutionerende ingredienser i sin søgen efter nye sammensætninger, der kan videreudvikle hudplejeteknikken. Blandt de senest udviklede produkter findes bl.a. Vectorize – Technology™, et revolutionerende system for tilførsel af ingredienser, der kun findes i Image Skincares produkter.

Marc Ronert, M.D, Ph.D., er certificeret og har ret til at praktisere medicin i 27 lande, bl.a. i hele EU og Schweiz.  Han gennemfører jævnligt operationer for forskellige stiftelser og velgørenhedsorganisationer rundt omkring i verden. Bl.a. var han for nylig leder af stiftelsen Care for Skin Foundations første årlige rejse til Peru, der gik ud på at foretage rekonstruktiv kirurgi på værdigt trængende børn.